Instagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamanda

Birthday Week

Men hallå på er hjärtisar! Återigen ny vecka, vilket betyder birthday week. Tanten blir ett år äldre om ett par dagar och ingen har mer ångest än jag. Brukar älska att fylla år, men i år känner jag bara ett stort nej. På grund av hur läget ser ut i samhället så kommer det inte bli ett firande i år. Detta är ett bra beslut med tanke på att jag vill hålla familjen friska. Dock kommer det kännas sorgligt att sitta ensam hemma med en stor tårta. Ingen som knackar på dörren. Förstår ni vad jag menar? Kan vara så för att jag är en känslomänniska och sin dag ska man känna kärlek och uppskattning. Men men..

Jag måste ändå påminna mig själv att jag unna mig rätt bra saker i helgen. Jag tog vara på tiden och bara gjorde saker som gör mig glad. Fixade mina naglar vilket känns skönt. Nya klor med en fin sommarfärg, visst gör det mycket? Passade även på att ta och åt på Bulls tillsammans med Sofie. Riktigt längesedan vi var ute och gjorde något bara vi. Mysigt att bara sitta och umgås och skratta en hel kväll. Man kan säg att det var lite pre birthday firande.


Känner att jag klagar lite mycket. Jag ser verkligen fram emot midsommar på fredag med boysen. Ska bli riktigt kul att få göra något. Grilla, köra beerpong och bara ha det kul. Håller tummarna att det blir bra väder. Just nu ser det ut att bli åska, men vad vet man om svenskt väder egentligen?

Follow me on: INSTAGRAM | NOUW

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Kategoribok
Kategoribok,
Hoppas du får en grym födelsedagsvecka! <3
nouw.com/kategoribok
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Man ska verkligen unna sig saker, det är helt rätt!! Du är SÅ fin vännen och stort grattis i förskott! 😍
nouw.com/emmaengstrom