Instagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamandaInstagram aikioniemiamanda

Midsommarnattsdröm

Då var födelsedagsveckan snart över. Både midsommar och födelsedag över!? Det känns lite skumt eftersom det är dagar man sett fram emot såpass länge. På något sätt är det skönt också. Jag har haft några mysiga dagar med mina nära och kära. Passade på att fira med familjen i onsdags och avslutade kvällen med mat och en kall på stan. Avkopplande men skönt. Då får man extra tid att njuta av tiden samtidigt.

Gårdagen spenderades med några veckor på en fest vi dragit ihop. Tyvärr slutade kvällen med regn och åskoväder, men ingenting som man är förvånad över. Typisk svensk midsommar sägs det. Dock.vaknade jag upp och mådde extremt bra. Det hade jag inte trott när jag la mig sisådär tre inatt. Man får vara tacksam för det lilla man får här i livet. Dock har jag inte gjort speciellt mycket idag. Mest legat framför datorn och tagit igen lite serier som jag missat i veckan. Tog och beställde hem en kebabpizza för ett litet tag sedan, och oj vad värt det var. Slippa ställa sig och laga mat, samtidigt som jag har lunch färdigt tills imorgon.

Nu tänker jag avsluta kvällen framför tv;n med lite gott att äta. En lugn men skön lördag. Dock måste jag säg att det känns som söndag idag. En seg söndag där man endast vill mysa och ta det lugnt. Hoppas ni hade en mysig midsommar och att ni mår någorlunda idag!

Follow me on: INSTAGRAM | NOUW

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Så mysigt att fira och spendera tiden med familjen, tycker jag verkligen är rätt! Hoppas du fått ta igen dig ordentligt och myst i helgen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
fin blogg du har ✨
nouw.com/szemlerinterior