3 saker jag är tacksam över

1: Att det börjar gå mot ljusare och varmare tider. Med tanke på den lilla energi som jag dagligen har så är all extra energi genom D-vitamin guld värt. Att kunna åka ner till stranden på kvällarna och bara njuta av solnedgången är något som jag uppskattar oerhört mycket, precis som vi gjorde i tisdags. Det är en magisk känsla (Se bilderna nedan från Tylösand)

2: Att jag omringar mig av bra människor just nu, som endast lyfter mig. Denna tid då jag mått sämre och varit utmattad så har man reflekterat mycket om livet och alla man har runtom sig, vilka som verkligen finns där och vilka som man endast ser när det går bra för en. Jag är evigt tacksam över min familj, mina nära vänner och min kära pojkvän som jag har omkring mig varje dag.

3:
Att komma tillbaka till rutiner och alla de små saker i livet som gör skillnad. Det är först nu som jag insett hur mycket rutiner betyder för mig. Att träna regelbundet, äta regelbundet och ha mina fasta tider på arbetet. Det är så ofta man bara lever sig igenom vardagen och tar allt för givet. Det är först nu under min sjukskrivning som jag insett hur mycket rutinerna gör för både min kropp och själ. Jag är så tacksam att jag sakta men säkert ��r på väg tillbaka till det.

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

ja det är så skönt att det går mot det ljusare hållet nu och att det är vår🥰

nouw.com/kateogembo