Våga vara ärlig - välkomna

Mina senaste veckor har dalat. Från att ha energi till att knappt orka mig upp ur sängen. Allt går från dag till dag och det känns lite som en bergodalbana. Inte nog med att energin försvinner så snurrar min hjärna rätt så mycket nu. Det känns som att jag går på högvarv dygnet runt. Jag vill säg att jag mår bra, för det gör jag. Tyvärr är det min mentala hälsa som får ta stryk nu. Jag tar förhastade beslut som ingen annan än jag får sota för. Jag vill ständigt bli accepterad och tyvärr är det så samhället ser ut idag. Man strävar mot något som inte är en själv. Den mentala hälsan får stryk och vi mår sämre än på väldigt länge. Sociala medier går från något positivt till en drog. Vi blir dagligen kritiserade över hur vi ser ut, vad vi gör och vi lägger mer tid på sociala medier än på våran hälsa. När går gränsen? Vart går gränsen? Borde inte gränsen gå när vi utan att tänka på det anstränger oss för att se bra ut inför människor vi inte känner? När vi försöker bygga upp ett liv som vi inte har. När åsikter på sociala medier betyder mer än sina egna känslor. Nej. Nu går gränsen

Välkommen till samhället som lägger mer tid på sociala medier än sina nära och kära
Välkommen till samhället där alla är så lyckliga på sociala medier men gråter sig själva till sömns när skärmen släcks
Välkommen till samhället där vi ständigt vill närmre lycka, perfektion och acceptans men springer längre och längre ifrån oss själva och det som är vi.

Är det inte dags att få tillbaka det som är vi? Det enda livet som betyder något. Välkommen till mitt icke-perfekta liv. Välkommen till min dagbok. Välkommen till mina känslor och tankar. Alla år jag förlorat på att ständigt sträva åt allt som inte är jag. Det räcker nu.

Välkomna till min nya sida!

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Grymt bra skrivet! Massa kramar <3

nouw.com/louiseedling
Forsens
Forsens,

Helt rätt , bra skrivet ! Dig ska ja följa 🙌🏼

nouw.com/forsens
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Hej, kikar in en sbabbis.. Det viktiga är hur du tar det, hur du påverkas av "detta" samhälle, hur du är mot dig själv, hur sann är du, hur du värdesätter dig själv, hur mkt du älskar dig själv, hur starkt din självkänsla är, hur gör du m balans/distans till "detta" sjuka samhälle, hur mkt bryr du dig om andra, vem är viktigast i ditt liv och sist men inte minst lär dig lyssna på och följ ditt inre.. /Allt gott, natti, natti.. 😴🙏🏻🤗..

nouw.com/joakimramqvisthallin